<< Keer terug naar de vorige pagina

Locatie en team

Notariskantoor Huizinga De Vries is sinds 2005 gevestigd in een karakteristiek pand “Het Station” in Leek. Gekozen is voor een pand dat van oudsher een openbare functie had, hetgeen past bij de open aard van het kantoor.
De naam van het kantoor vindt zijn oorsprong in de notarissen die de praktijk zijn begonnen: oud-notaris mr. G. Huizinga en notaris mr. G.G.W. de Vries.

Wij trachten de drempel zo laag mogelijk te houden. Dus als u een vraag heeft, loop dan gerust even bij ons binnen. Persoonlijk contact is voor ons van groot belang; alleen op die manier kunnen wij immers aan u een passend advies op maat geven. Bij de vervulling van iedere taak kunt u van ons een integere en individuele aanpak verwachten.

Notaris Gijs de Vries wordt bij zijn werkzaamheden ondersteund door kandidaat-notaris Mark de Jong, notarisklerk Bertus Feijen, notarisklerk Wybren Leenstra en notarieel medewerksters Lisette Meinardi-Mesker en Alie Mollema-Kiers. Daarnaast wordt geregeld ruimte verschaft aan rechtenstudenten die naast hun studie al ervaring wensen op te doen.

Gijs de Vries

Gijs de Vries (1970) is geboren in Leeuwarden. Hij groeide op in Franeker en is daar en in Leeuwarden naar de middelbare school gegaan. Vervolgens studeerde hij Notarieel Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Gijs begon zijn loopbaan als kandidaat-notaris in maart 1996 op het notariskantoor van Gerben Huizinga in Damwoude. In 2004 besloot hij samen met Gerben verder te gaan in Leek, alwaar hij in datzelfde jaar tot notaris werd benoemd.

Medewerkers

Kandidaat-notaris

Mark de Jong is werkzaam als kandidaat-notaris bij Notariskantoor Huizinga De Vries in Leek. Hij heeft een aantal jaren ervaring op het gebied van ondernemingsrecht en registergoederenrecht en gaat zich nu ook richten op het personen- en familierecht. Hij zal zich daarbij bezig houden met samenlevingscontracten, testamenten, huwelijkse voorwaarden en de afwikkeling van nalatenschappen.

Notarisklerken

Bertus Feijen is, met zijn jarenlange ervaring bij het kadaster en in het notariaat, gespecialiseerd op het gebied van onroerend goed. Hij is fulltime werkzaam in de organisatie.

Wybren Leenstra heeft ondertussen ook al weer vele jaren ervaring in het notariaat en is gespecialiseerd op het gebied van onroerend goed. Hij is fulltime werkzaam in de organisatie.

 

Notarieel medewerkers

Lisette Meinardi-Mesker en Alie Mollema-Kiers treft u als eerste aan als u bij ons binnenstapt of telefonisch contact met ons opneemt. Zij verlenen, naast hun werk als telefoniste / receptioniste, de overige medewerkers assistentie bij de uitvoering van hun taken.

<< Keer terug naar de vorige pagina