<< Keer terug naar de vorige pagina

Locatie en team

Notariskantoor Huizinga De Vries is sinds 2005 gevestigd in een karakteristiek pand “Het Station” in Leek. Gekozen is voor een pand dat van oudsher een openbare functie had, hetgeen past bij de open aard van het kantoor.
De naam van het kantoor vindt zijn oorsprong in de notarissen die de praktijk zijn begonnen: oud-notaris mr. G. Huizinga en notaris mr. G.G.W. de Vries.

Wij trachten de drempel zo laag mogelijk te houden. Dus als u een vraag heeft, loop dan gerust even bij ons binnen. Persoonlijk contact is voor ons van groot belang; alleen op die manier kunnen wij immers aan u een passend advies op maat geven. Bij de vervulling van iedere taak kunt u van ons een integere en individuele aanpak verwachten.

Notaris Gijs de Vries wordt bij zijn werkzaamheden ondersteund door notarisklerk Bertus Feijen, notarieel medewerksters Lisette Meinardi-Mesker en Alie Mollema-Kiers. Op korte termijn zal aan dit team ook nog een kandidaat-notaris en een extra notarisklerk worden toegevoegd. Daarnaast wordt geregeld ruimte verschaft aan rechtenstudenten die naast hun studie al ervaring wensen op te doen.

Gijs de Vries

Gijs de Vries (1970) is geboren in Leeuwarden. Hij groeide op in Franeker en is daar en in Leeuwarden naar de middelbare school gegaan. Vervolgens studeerde hij Notarieel Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Gijs begon zijn loopbaan als kandidaat-notaris in maart 1996 op het notariskantoor van Gerben Huizinga in Damwoude. In 2004 is besloot hij samen met Gerben verder te gaan in Leek, alwaar hij in datzelfde jaar tot notaris werd benoemd.

Medewerkers

Kandidaat notaris

Op korte termijn zal aan het team een kandidaat-notaris worden toegevoegd.
De kandidaat-notaris zal zich net als de notaris met alle notariële werkzaamheden bezig houden en met name het personen- en familierecht (samenlevingscontracten, testamenten, huwelijkse voorwaarden de afwikkeling van nalatenschappen, enzovoort) en ondernemingsrecht.

Notarisklerken

Bertus Feijen is, met zijn jarenlange ervaring bij het kadaster en in het notariaat, gespecialiseerd op het gebied van onroerend goed. Hij is fulltime werkzaam in de organisatie.

Op korte termijn zal aan het team een extra notarisklerk worden toegevoegd.

Notarieel medewerkers

Lisette Meinardi-Mesker en Alie Mollema-Kiers treft u als eerste aan als u bij ons binnenstapt of telefonisch contact met ons opneemt. Zij verlenen, naast hun werk als telefoniste / receptioniste, de overige medewerkers assistentie bij de uitvoering van hun taken.

<< Keer terug naar de vorige pagina

ONZE COVID-19 MAATREGELEN