<< Keer terug naar de vorige pagina

Locatie en team

Huizinga De Vries Notarissen is sinds 2005 gevestigd in een karakteristiek pand “Het Station” in Leek. De keuze voor een pand dat van oudsher een openbare functie had, past bij de open aard van het kantoor.

Wij trachten de drempel zo laag mogelijk te houden. Dus als u een vraag heeft, loop dan gerust even bij ons binnen. Persoonlijk contact is voor ons van groot belang; alleen op die manier kunnen wij immers aan u een passend advies op maat geven. Bij de vervulling van iedere taak kunt u van ons een integere en individuele aanpak verwachten.

Notarissen Gerben Huizinga en Gijs de Vries worden bij hun werkzaamheden ondersteund door kandidaat-notaris Mariska de Vries-Pikstra, notarisklerk Bertus Feijen en notarieel medewerkster Lisette Meinardi-Mesker.

Gerben Huizinga

Gerben Huizinga (1953) is geboren in Ruinerwold. Zijn middelbare schooltijd bracht hij door in
Drachten. In Groningen volgde hij de studie Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit. Gerben studeerde af in Notarieel Recht.

Na zijn studie werkte Gerben Huizinga als kandidaat-notaris in Leeuwarden, Kollum en Burgum. In 1993 werd hij benoemd tot notaris in Damwoude. Samen met zijn toenmalige kandidaat-notaris, Gijs de Vries werkt hij sinds 2005 in het kantoor Huizinga De Vries Notarissen in Leek.

Gijs de Vries

Gijs de Vries (1970) is geboren in Leeuwarden. Hij groeide op in Franeker en is daar en in Leeuwarden naar de middelbare school gegaan. Vervolgens studeerde hij Notarieel Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Gijs begon zijn loopbaan als kandidaat-notaris in maart 1996 op het notariskantoor van Gerben Huizinga in Damwoude. In 2004 is besloot hij samen met Gerben verder te gaan in Leek, alwaar hij in datzelfde jaar tot notaris werd benoemd.

Medewerkers

Kandidaat notaris

Mariska de Vries-Pikstra is werkzaam als kandidaat-notaris bij Huizinga De Vries Notarissen in Leek. Zij is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij stelt met name samenlevingscontracten, testamenten en huwelijkse voorwaarden op en houdt zich bezig met de afwikkeling van nalatenschappen. Daarnaast verricht zij ook werkzaamheden op het gebied van ondernemingsrecht.

Notarisklerk

Bertus Feijen is, met zijn jarenlange ervaring bij het kadaster en in het notariaat, gespecialiseerd op het gebied van onroerend goed. Hij is fulltime werkzaam in de organisatie.

Notarieel medewerker

Lisette Meinardi-Mesker treft u als eerste aan als u bij ons binnenstapt of telefonisch contact met ons opneemt. Zij verleent, naast haar werk als telefoniste / receptioniste, de overige medewerkers assistentie bij de uitvoering van hun taken.

<< Keer terug naar de vorige pagina

ONZE COVID-19 MAATREGELEN